Thema-avonden

Sprookjesavond

woensdag 9 februari van 19.30 - 21.30 in het Medihuis in Schoten

Een avondwandeling door het sprookjesbos voor jongeren en volwassenen
We trekken niet echt naar buiten, maar gaan op fictieve wandeling door het sprookjesbos.

 Aan de hand van verhalen en het werken rond sprookjesfiguren, ontdekken we de schatten die verhalen in zich dragen en ervaren we dat ook ons eigen verhaal vaak lijkt op een sprookje. 

Ook in een sprookje worstelt de held met obstakels die hij moet overwinnen en streeft hij naar het zo bekende 'lang en gelukkig'. 

Heb je zin in een fijne en rijke avond, kom dan mee op pad en ontdek het sprookje dat bij je past. Je gaat alvast naar huis met een mooie aanvulling in je eigen schatkist. 

Inschrijven kan via mail e.michiels@medihuis.com of T 0470 25 79 52
35 euro per persoon, drank inbegrepen 


Zandspel mandala

Zandspel is een non-verbale werkvorm. Deze werkvorm richt zich op de zintuigen en het gevoelsleven. Het grijpt in op het vroege, pre-verbale geheugen. Zonder woorden kan een zinvolle psychische ontwikkeling op gang gebracht worden. In deze tijd, waarin een grote nadruk op cognities, doelen en het zichtbare gelegd wordt, is de non-verbale werkvorm een verademing.

Tijdens deze workshop maken we een mandala in het zand. Het maken van de mandala gebeurt met aandacht en in stilte. De zandtekening is een symbolische representatie van de binnenwereld.

Het is geschikt voor volwassenen en kinderen die uit hun hoofd, in hun lijf en gevoel willen komen.

Zandspel is voor mensen die uit hun hoofd, in hun lijf en gevoel willen komen.


©2021 Kindercoach Elly/ alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.