Wie ben ik?

Groei met me mee naar de beste versie van jezelf

Ik ben Elly, mama van drie kinderen, speels en goedlachs aangelegd met een hart voor alle mensen.

Ik startte als leerkracht lager onderwijs. Na enkele jaren stapte ik over naar de ondersteunende begeleiding als GON-leerkracht specifiek voor kinderen met autisme, gedrags- en/of emotionele problematieken. Ik volgde de opleiding postgraduaat autismespectrumstoornis, integratieve kinder- en jongerentherapie en ontspanningscoach. Levenslangs leren vind ik belangrijk, ik blijf me verder verdiepen en bijscholen.

Kwetsbare kinderen help ik graag door hun talenten te stimuleren. Ik zoek graag samen met de kinderen naar hun intrinsieke kracht. Hierdoor worden ze veerkrachtiger, ontwikkelen een gezonder zelfbeeld en krijgen een goede dosis zelfvertrouwen.

Als auticoach begeleid en ondersteun ik kinderen en jongeren met autisme.

Ik ga ervan uit dat lichaam en geest met  elkaar verbonden zijn. Vandaar dat ik lichaamsgerichte therapie ook belangrijk vind. Uiteindelijk is het doel van de behandeling dat je weer lekker in je lijf komt te zitten, balans ervaart en in je kracht kunt gaan staan. 

Ik ga steeds op zoek naar alle mogelijkheden voor een optimale ondersteuning. Ik bekijk samen met jou en je kind hoe we dagelijkse problemen beter kunnen aanpakken.

Ook ouders, broers of zusjes of andere personen worden betrokken in de begeleiding. Dit afhankelijk van de hulpvraag.

Ik geloof en sta voor een begeleiding op maat, want elk kind is anders. Elk kind is uniek en verdient daarom ook de nodige individuele aandacht.

©2021 Kindercoach Elly/ alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.