Getuigenissen

Ik heb Elly leren kennen via de school, we konden altijd bij haar terecht voor raad en tips. Als ik het al eens moeilijk had of ik zat met veel vragen stond ze steeds klaar met een luisterend oor. Ze maakt echt tijd voor je. Als ze niet direct een antwoord weet op je vraag, bespreekt ze het met haar team en een antwoord mag je zeker terug verwachten. Elly is TOP.  (Marijke)

We ervaren Elly als een warme betrokken persoon die haar ervaring inzet om mee te zoeken naar antwoorden en handvaten bij het omgaan met onze zoon ( 7 jaar) met autisme. Doordat ze zich toegankelijk opstelt, slaagde ze er in om een vertrouwensband op te bouwen met onze zoon. Hierdoor kreeg ze een duidelijk beeld van de uitdagingen waar onze zoon dagelijks mee te maken heeft. We ervaren haar aanpak als een grote steun. Als ouders ( in het algemeen maar zeker ook van een kind met autisme) voel je geregeld dat je het even niet weet... Het voelt erg steunend om dan beroep te kunnen doen op iemand die ervaren is en onbevooroordeeld mee denkt en advies geeft. (Kathleen)

Toen onze kinderen in april 2020 niet naar school konden door de lockdown, nam Elly contact met ons op; na de lockdown zou zij de nieuwe ondersteuner worden van onze zoon. Maar al snel besloten we samen met haar dat we niet zo lang hoefden te wachten en enkele dagen later deden Elly en zoonlief hun eerste van vele videocalls. Het klikte meteen. Ze wist meteen zijn vertrouwen te winnen wat niet zo evident is.
Door omstandigheden konden onze kinderen niet meer terug naar school voor de zomervakantie, waardoor ze thuis zelfstandig aan hun schoolopdrachten moesten werken. Voor ons zoontje, die
o.a. ASS en ADHD heeft, kwam dit hard aan; zijn gesprekjes met Elly waren dan ook een enorme steun voor hem. Elly voelde hem perfect aan en slaagde erin om op hele korte tijd een hele sterke band met hem te krijgen. Samen met hem ging op zoek naar passende oplossingen om deze lastige periode zo comfortabel mogelijk door te komen en ze bezorgde zelfs corona-proof pakketjes met dingen waarmee hij aan de slag kon als hij moeilijke momentjes had.
En toen hij worstelde met een paar opdrachten van de school, nam Elly zelf contact op met zijn juf en de directie om dit te bespreken. Ook wij als ouders werden door Elly betrokken bij de begeleiding en als we vragen hadden mochten we haar steeds contacteren.
Elly, je bent een topper met voelsprieten die je exact aangeven hoe je bijzondere kinderen op een bijzondere manier kan benaderen. Je laat ze stralen en groeien, je geeft hen handvaten en zelfvertrouwen om ervoor te gaan. Jij maakt het verschil! (Hilde) 

We zijn blij dat we Elly hebben leren kennen en dat zij onze zoon al goed heeft geholpen en nog steeds doet!

Ze zoekt met hem mee naar oplossingen, begrijpt hem en geeft hem vertrouwen in haar...

Je bent super goed in je job! (Annick)

©2021 Kindercoach Elly/ alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.