Energetische voetmassage

Je voeten worden op een intuïtieve manier gemasseerd, met gerichte en liefdevolle aandacht. Aan die plaatsen waar er spanningen zijn of waar er zich subtiele kristallen hebben gevormd wordt meer aandacht gegeven.

Je voeten worden niet los gezien van het geheel. In de voeten zijn verbindingen met het hele lichaam. Welbepaalde zones en delen in de voeten komen overeen met zones en delen van het lichaam. Door de voeten te masseren heeft dit een positieve en helende invloed op je hele lichaam.

De energetische massage is vooral bedoeld om uw energie weer te voeden en weer te laten stromen. Een energetische massage is vooral geschikt als u last heeft van klachten zoals: moeheid, spanningen, stress, rugpijn, hoofdpijn en kan helpen om tot rust te komen.
We beginnen met een voetenbadje met etherische olie die ik kan aanpassen naar jouw noden. Daarna kan je ontspannen op de tafel gaan liggen voor een half uur. Eindigen doen we met een lekker tasje thee. Dit zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen.

​Duur: 60 min

Prijs: 50 euro

Wil je graag een massage cadeau geven dat kan ook met een cadeaubon. 

©2021 Kindercoach Elly/ alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.